2 серпня 2023 11:42

Тренер "Панатінаїкоса" віддав належне СК "Дніпро-1" за матч-відповідь ЛЧ: "Це була гра рівня Ліги чемпіонів"

Головний тренер Панатінаїкоса Іван Йовановіч поділився думками про матч-відповідь кваліфікації Ліги чемпіонів з СК Дніпро-1.


"Для мене особисто це був, мабуть, найважливіший вечір з того часу, як я був у Панатінаїкосі. Коли ми прийшли 2 роки тому, я сказав на першій прес-конференції, що це перший день у досягненні великої мети. Участь у Лізі чемпіонів є звичною для Панатінаїкоса. Нам вдалося зробити те, що я сказав. Сьогодні одна з моїх найпрекрасніших ночей у клубі. Те, що ми обіцяли, сьогодні збулося. Це дає нам великий поштовх для продовження.


Безумовно, результат першої гри дав нам звання фаворита. Важливість гри була велика. Тиск, щоб досягти успіху, був великим. Нам довелося протистояти хорошій команді. Це були дві дуже цікаві гри. У першому таймі, незважаючи на те, що ми були попереду в рахунку, наша гра в захисті була поганою. Наші суперники могли перевести м’яч. Це була не вдала гра з нашого боку.


Ми зробили багато помилок в обороні. Все це викликало роздратування. СК Дніпро-1 – хороша команда, яка може скористатися можливостями. Це була гра рівня Ліги чемпіонів. Нам потрібно винести уроки з цієї гри, щоб ми могли належним чином зустрітися з наступними суперниками. Мета надто серйозна. Можливо, матч був поганим в нашому виконанні, але за дві гри ми заслужили на прохід далі. Далі ми повинні здолати Марсель, щоб досягти чогось кращого", – наводить слова Йовановіча Hellas.postsen.


Нагадаємо, Панатінаїкос та СК Дніпро-1 розписали результативну нічию в матчі-відповіді кваліфікації Ліги чемпіонів (2:2). Це дозволило саме грекам пройти у наступну стадію, де на них чекає Марсель Руслана Маліновського.