1 серпня 2023 23:54

Олександр КУЧЕР: "Деяким гравцям було погано в роздягальні, і вони виходили на другий тайм. Вони гідні називатися українцями"

Головний тренер «Дніпра-1» Олександр Кучер прокоментував виліт з кваліфікації Ліги чемпіонів. За сумою двох матчів його команду поступилася «Панатінаїкосу» з рахунком 3:5.


– Сьогодні ми грали у те, що і планували. У першому матчі у нас це не вийшло, а от сьогодні, те, про що ми домовлялися у нас виходило.


– Чи правда, що перед грою в команді було отруєння?


– Так, у нас минулої вночі отруїлися одразу вісім футболістів і семеро працівників з персоналу клуба. Вони не спали всю ніч. Деяким ще було погано в роздягальні, і вони виходили на другий тайм. Крім того, захиснику, котрого ми замінили у другому таймі, теж було погано. Він вже не міг грати далі. Сьогодні на полі було багато гравців, котрі були отруєні.


– Яке у вас враження від обох ігор?


– Можу сказати, що це протистояння ми програли у першому таймі першого матчу, тому що другий тайм першої зустрічі і сьогоднішній матч показали, що ми здатні на більше, і ми можемо грати з такими командами, як «Панатінаїкос».


Сьогодні мені хлопці сподобалися, сподобалося те, як вони грали. На передматчевій пресконференції я казав, що ми повинні сьогодні показати, що ми – Українці, і я вважаю, що вони сьогодні це довели. Вони гідні того, щоб називатися Українцями. Вони молодці, я їм дуже вдячний за цю гру.


– Вважаєте, що гра закінчилася після червоної картки?


– Звичайно, що це був основний епізод, котрий зламав всю гру. Те, що я побачив у цьому моменті – то жовта картка 50 на 50, а червоної там точно не було. А ще, знаєте, нам у першому матчі такий же 11-метровий поставили, коли нам забили третій гол. Завжди щось не на нашу користь.


– Що трапилося з воротарем команди?


– Його забрали до лікарні і зараз я не можу сказати, який його стан. Там струс мозку, розсічення було, адже я бачив кров. Більш точно про стан його здоров’я ми дізнаємося пізніше, – сказав Кучер.


Нагадаємо, в третьому кваліфікаційному раунді Ліги Європи «Дніпро-1» зіграє з празькою «Славією».


Фото - СК «Дніпро-1»