1 серпня 2023 14:58

Хаві розчарований рішенням Дембеле залишити "Барсу". Він намагався переконати вінгера залишитися і нагадував про Неймара, який бажав повернутися з ПСЖ.

Хаві розчарований рішенням Усмана Дембеле залишити "Барселону".


Повідомлялося, що Дембеле погодив контракт із «ПСЖ». Вінгер повідомив керівництву та тренерському штабу «Барселони» про бажання покинути клуб.


За інформацією Diario Sport, Хаві був розчарований рішенням Дембеле, оскільки вважає вінгера одним із ключових гравців команди. Крім того, минулого тижня Дембеле заявляв головному тренеру "Барселони" про бажання виграти з клубом Лігу чемпіонів.


Зазначається, що Хаві в особистій бесіді намагався переконати Дембеля залишитися. Як приклад головний тренер «Барселони» навів Неймара, який пошкодував про перехід до «ПСЖ» у 2017 році і неодноразово бажав повернутися до каталонського клубу. Проте Дембеле не змінив своїх намірів.

Раніше стало відомо, що "Барселона" в усній угоді зобов'язалася відпустити Дембеле до "ПСЖ" за 50 мільйонів євро, оскільки він повідомив про бажання піти до 31 липня. Згідно з контрактом вінгера, з 1 серпня сума його відступних мала збільшитися вдвічі.