1 серпня 2023 13:24

Агбонлахор незадоволений критикою Онана на адресу Магуайра: "Просто Харрі легка мішень. Повів би Андре себе так з Лісандро чи Рашфордом? Не думаю"

Габріель Агбонлахор незадоволений критикою Андре Онана на адресу Харрі Магуайра.

У товариському матчі в рамках передсезонного турне США «Манчестер Юнайтед» поступився дортмундській «Боруссії» з рахунком 2:3. В одному з епізодів Магуайр віддав слабкий пас Крістіану Еріксену, внаслідок чого біля воріт Манчестер Юнайтед виник гольовий момент. Онана, який вийшов на заміну у другому таймі, відбив удар Себастьяна Аллера, а потім вийшов з воріт, щоб сварити Магуайра за невдалу гру.

«Передусім, Магуайр не зробив нічого поганого. Він віддав м'яч півзахиснику і той його втратив. Мені здається, він просто став легкою мішенню.

Мені не сподобався вчинок Онана. Чи поводився б він так само з [Лісандро] Мартінесом чи навіть Маркусом Решфордом? Не думаю.


Я зрозумів би, якби помилка була серйозною і призвела до пропущеного голу, або якби це сталося з вини самого Магуайра, що цілком справедливо. Але мені хотілося б бачити рівне ставлення до всіх гравців.


Я розумію, що Онана намагається задати високі стандарти, але якщо поспостерігати за його грою, можна побачити, що він часто припускається помилок», – сказав екс-форвард «Астон Вілли» в ефірі talkSPORT.