29 липня 2023 14:00
1

"Мав варіант перейти в оренду до Португалії": хавбек молодіжної збірної України залишився незадоволений позицією "Дніпра-1"

Олександр Назаренко розповів в ексклюзивному інтерв'ю для «УФ» розповів про те, як міг взимку опинитись в португальському клубі, проте Дніпро-1 вирішив не віддавати його в оренду.


Олександр Назаренко розповів в ексклюзивному інтерв'ю для «Українського футболу» розповів, що міг опинитись взимку в Португалії:

«Взимку я мав варіант перейти в оренду до Португалії, Дніпро-1 не відпустив. Умови були набагато меншими, ніж у Дніпрі. Але я хотів перейти, просив, щоб мене відпустили».

Український півзахисник розказав, що його не відпустив Дніпро-1:

«Розмовляв із керівництвом Дніпра-1, щоб мене відпустили. Мені відповіли – ми тебе не відпустимо, ти гратимеш, ми на тебе розраховуємо. А в результаті я отримав, що майже не грав. Це також вплинуло [на рішення не продовжувати контракт із Дніпром-1]. Мої інтереси ніхто не враховував».

Минулого сезону 23-річний вінгер зіграв за дніпрян 29 матчів, у яких він записав до свого активу один гол та чотири асисти.


Transfermarkt оцінює футболіста в 800 тисяч євро.


Назаренко грає за Дніпро-1 з 2018 року. За цей час він провів 125 матчів, в яких забив 19 голів та зробив 16 асистів.
Хотів втекти, але не дали. Нещасний...