29 липня 2023 09:04

Журналіст: "Повернення Ярмоленка до Києва – знакова подія. Він може стати лідером в команді, дати гідний приклад молодим гравцям"

Відомий український журналіст та коментатор на каналі «2+2», ексведучий програми «ПРОФУТБОЛ» і постійний експерт «Рейтингу Букмекерів» Ігор Циганик зробив прогноз на матч української Прем’єр-ліги «Динамо» Київ – «Минай».


- Перші матчі нового сезону завжди дуже складні для «Динамо» Київ. Але «Біло-сині» чудово пригадують, як минулого сезону вони невдало розпочали і так само погано закінчили чемпіонат, посівши лише четверту сходинку.


Гадаю, кияни зроблять правильні висновки. Більше того, у товариських матчах «Динамо» виглядало дуже непогано, багато забивала команда, не було жодної поразки. Повернення Андрія Ярмоленка до Києва – знакова подія, він може стати лідером в команді, дати гідний приклад молодим гравцям.


«Динамо» розпочинає вдома на стадіоні ім. В. Лобановського проти команди, яку потрібно перемагати. Тому поставлю на переконливу перемогу киян з точним рахунком 2:0.