28 липня 2023 11:32

Бекхем пояснив, чому МЮ необхідна зміна власників

Колишній півзахисник «Манчестер Юнайтед» Девід Бекхем докладно пояснив, чому вважає, що нинішні власники клубу брати Глейзери мають продати команду новим інвесторам.


«Як уболівальник та колишній гравець я просто хочу, щоб все вирішилося. Хто б не володів нашим клубом, хочеться, щоб він був захоплений, брав активну участь, приймав правильні рішення, залучав потрібних гравців та інвестував у клуб. Тому що клуб дійсно потребує інвестицій, чи це тренувальна база, стадіон, поле… Такі важливі речі мають бути досконалими, зміни дійсно мають відбутися. Особливо коли ви бачите Ман Сіті і те, що вони роблять.


І річ не тільки в тому, що вони виграють. Ви можете бачити, як вони будують своє майбутнє від сезону до сезону. Вони мають стабільність з Пепом, яким я захоплююся.

«Юнайтед» були на вершині турнірної таблиці, ми вигравали все, ми були командою, яка досягала успіху, тією командою, куди хотіли прийти гравці. Ми хочемо повернути це все і чим швидше буде прийнято рішення, тим краще.

Чи час Глейзерам піти? Я думаю, настав час. Просто тому, що цього бажають фанати. Як тільки ви втрачаєте вболівальників, особливо в такому клубі, як Манчестер Юнайтед, їх важко повернути. Очевидно, що Глейзер багато досягли, але необхідні зміни. Ми все це бачимо, ми все це знаємо», - наводить слова Бекхема The Athletic.