28 липня 2023 11:26

Бекхем розповів, як прокинувся зі своєю дружиною Вікторією о п'ятій ранку через Мессі

Співвласник «Інтер Майамі» Девід Бекхем розповів, за яких обставин його застала звістка про те, що аргентинський нападник Ліонель Мессі вирішив перейти до його клубу. У цей момент екс-футболіст разом зі своєю дружиною Вікторією Бекхем спали в одному з готелів у Японії.

«Я був у Японії з сім'єю і прокинувся о п'ятій ранку, тому що мій телефон продовжував вібрувати. Вікторія сказала: «Серйозно?! Вимкни свій телефон!» Я подивився на телефон і подумав: Що сталося? Щось точно сталося!» Я надів окуляри і сказав: Лео вирішив! Справу зроблено! Він оголосив про це! Моя дружина запитала: Що означає оголосив про це? Я відповів: "Він виступив по телебаченню і сказав, що переходить в "Інтер Майамі"!"


У мене мурахи по шкірі, коли я говорю про це. Я відразу ж зателефонував Хорхе Масу і дав волю почуттям, бо розумів, через які труднощі ми пройшли за останні кілька років. Цей момент змінив все. Він змінив весь наш клуб.

Як тільки Вікторія прокинулася остаточно, вона обійняла мене, і тоді я знову розчулився. Один із найкращих моментів це в моєму житті? Без сумнівів», - наводить слова Бекхема The Athletic.