27 липня 2023 09:27

Анчелотті – про товариський матч з МЮ: "Схема 4-4-2 працює добре"

Головний тренер «Реала» Карло Анчелотті підбив підсумки товариського матчу в Х'юстоні проти МЮ (2:0).


«Ми показали хорошу гру, особливо в першому таймі. Другий тайм був більш контрольованим з нашого боку, з хорошим підходом і самовіддачею. Нові гравці підсилили команду. Ми добре укомплектовані.


У нас немає егоїзму в команді, і це дуже полегшує керування роздягальнею. Команда в хорошій формі, у нас хороша атмосфера, і ми мотивовані.


Гол Беллінгема демонструє його майстерність. Він робить вбігання з другої лінії в потрібний момент.


Такі голи, як у Хоселу, нечасто побачиш. Йому не потрібна додаткова довіра, тому що ми вже продемонстрували довіру до нього, підписавши його. Він чудово завершує атаки в штрафному майданчику і дуже добре відривається від опонента на дальній стійці. У нього було три чи чотири шанси забити сьогодні.


Нова схема 4-4-2 працює добре. Віні любить грати трохи ближче до центру, але іноді йому доводиться грати широко, тому що він дуже фізично витривалий.


Разом з Родріго вони своєю швидкістю створюють велику загрозу в позиційних атаках, завдяки цьому ми можемо грати більш прямолінійно. Система також дозволяє Беллінгему демонструвати свої найкращі якості.


Фран Гарсія зіграв дуже добре. Він створює багато тиску і часто займає позиції, з яких можна зробити хороший кросс. Ми дуже щасливі.


Ми дуже любимо Каземіро, і для нас він легенда «Реала» і все ще гравець «Реала», – сказав Анчелотті.