26 липня 2023 08:14
1

Вболівальники "Панатінаїкоса": "Дніпро-1" - це не "Динамо"

Фото - ua.depositphotos.com


Грецькі вболівальники загалом задоволені перемогою над "Дніпром-1", але багато хто зазначає, що команда не завжди грала впевнено, а кінцівка видалася напруженою. До гри мало хто уявляв, чого чекати від українського клубу, але така слабка гра "Дніпра-1" здивувала багатьох. Все-таки від віце-чемпіона України чекали більшого. Після цієї перемоги греки впевнені, що "Панатинаїкос" на 99% вийшов у наступний раунд, але пройти "Марсель" навряд чи вийде.


Diakogeoriou: Сподіваюся, що у Греції ми побачимо зовсім інший футбол. Справа не в результаті, а в тому, що гра команди залишає бажати кращого. Просто суперник був надто слабким, щоб цим скористатися.

Santamouris: З усіх українських клубів я пам'ятаю лише "Динамо". Тоді це була дуже сильна команда, яка могла на рівних грати із європейськими грандами. Не стежу за українським футболом, але здивований, що у такій великій країні такий слабкий чемпіонат. Можливо, на це вплинула війна, але "Дніпро-1" - дуже слабка команда. Я сказав би просто: "Дніпро-1" - це не "Динамо". Якщо тоді з українцями було цікаво грати, то зараз матч вийшов дуже простим для нас.

Papathanasiou: Думаю, що підсумковий результат є справедливим. "Панатинаїкос" грав краще, але не настільки, щоб здобути розгромну перемогу. Адже наприкінці ми справді зарано розслабилися і почали пропускати атаки українців. Ми створили собі проблеми на рівному місці.

Koparis: Це була дуже легка перемога. Так спокійно та впевнено грав "Панатінаїкос" лише у матчах з аутсайдерами у чемпіонаті Греції. Не думав, що у Лізі чемпіонів нам пощастить зустрітися з таким слабким суперником.

Ftanos: Перший тайм вийшов добрим. Потрібно було активніше тиснути на українців та забивати другий гол, тоді гра була б спокійнішою у другій половині зустрічі.

Maxairidis: Загалом було видно, наскільки важливо мати гравців з досвідом роботи у хороших лігах, у хорошому віці та з бажанням вигравати, потрапити до Ліги чемпіонів. У цьому матчі без досвідчених гравців ми не змогли б так легко виграти, тому трансферна стратегія "Панатинаїкоса" себе виправдовує.


Tzatzola: Перемога була гарною, вона змусила нас усіх пишатися командою, але ми повинні грати з концентрацією, професійно та на високому рівні всі 90 хвилин. Замість 3:0 ми ледь не здобули 3:2. На щастя, рівень гравців "Дніпра-1" недостатньо високий, щоб вони змогли скористатися нашими помилками наприкінці матчу.

Filis: Перспективи команди дуже високі, і нові гравці починають це показувати. Перший матч у новому сезоні завжди виходить складним. Але мені сподобалася гра команди, було багато позитивних моментів. Але й без помилок, звісно, не обійшлося.

Mandronis: Я написав відразу після жеребкування з "Дніпром-1", що впевнений, що "Панатинаїкос" пройде до наступного раунду та забезпечить собі як мінімум Лігу Європи! Ще вчора написав додатково, що був на 100% упевнений, що він виграє та пройде далі! Так і вийшло. Але з "Марселем", на жаль, не вийде грати так легко та спокійно, там суперник зовсім іншого рівня.

Taki: "Панатинаїкос" провів далеко не найкращий матч. Обидві команди далекі від оптимальної форми. На щастя, у нашому клубі є чимало технічних та досвідчених гравців, які допомогли здобути позитивний результат. Але в мене залишилося багато питань щодо якості гри нашої команди.

Santalidis: Обіграти "Дніпро-1" та вийти в наступний раунд – це було завдання-мінімум для "Панатінаїкоса". На щастя, вдалося насправді довести, що ми сильніші. Українці навіть трохи розчарували. Було багато розмов про цю команду, що вона може неприємно здивувати нас, але насправді виявилося, що це дуже слабкий суперник.

Doukakis: Багато хто сміявся ще рік тому над командою та керівництвом клубу. Нібито ми запросили багато футболістів, які вже на схилі своєї кар'єри або встигли всіх розчарувати. Нібито ми із таким складом не зможемо ні на що претендувати. І що ми побачили? "Панатинаїкос" грає в Лізі чемпіонів і без проблем виграє в одного з найкращих клубів українського чемпіонату. Чи не хочете вибачитися перед командою?


Babanas: Тренерський штаб затягнув із замінами. Потрібно було раніше випускати швидких гравців і тоді рахунок міг бути непристойним. Натомість ми могли пропустити гол і зіграти внічию 1:1. Тоді настрій був би зовсім іншим у всіх. На щастя, "Дніпро-1" просто слабка команда, яка не здатна грати у якісний футбол. Тому вони не змогли завдати нам великих проблем.

Nieris: Вітаємо команду з гарним виступом і, зважаючи на все, справедливою кваліфікацією в наступний раунд! Я був упевнений у перемозі "Панатинаїкоса", але думав, що вона вийде складнішою. Ще недавно матчі з другою командою України були б набагато складнішими, але війна сильно позначилася на якості футболу в цій країні.

Aspro: Типовий "Панатинаїкос". Забили один гол та вирішили, що цього буде достатньо. Вже й не згадаю, коли востаннє наша команда вигравала матч із різницею у 3 голи. Начебто це було ще в минулому році. Мені така тактика не подобається. Суперник був слабкий, потрібно було після першого гола натиснути на них і забивати ще 1-2 голи, щоб не хвилюватися перед матчем у відповідь. Добре, що українці не змогли скористатися нашою розслабленістю та ще й самі почали допомагати нам забивати голи.

Nikac: Українці забили кумедний гол. Мені здається, що всі вони не влучили по м'ячу і це сильно здивувало наших футболістів, які не чекали такої каверзи. Нехай "Дніпро-1" порадіє тому, що не програли "всуху", але насправді вони не награли навіть на один гол.

Dsonsins: Гарна гра та гарний результат. У матчі-відповіді потрібно теж впевнено вигравати, а не думати про оборону. Із "Марселем" буде набагато складніше, але я вірю, що ми зможемо і французів обіграти.

Melistas: Шкода, що пропустили один гол наприкінці. Якби виграли 3:0, то можна було б думати про наступний раунд. Але 3:1 – це результат, який має змусити команду замислитись. Давайте не поспішати і не думати про "Марсель". Якщо так помилятимемося в Греції, як наприкінці сьогоднішнього матчу, то можемо створити собі зайві проблеми.

Xepap: У сучасному футболі вже немає величезної різниці між клубами із різних країн. Якщо ми не говоримо про "Манчестер Сіті", "Баварію" чи "Реал". "Жальгіріс" зіграв унічию з "Галатасараєм", "Клаксвік" обіграв "Ференцварош" у минулому раунді, ГІК виграв у "Мольде"… Можна продовжувати. Можна бути фаворитом, але це мало що означає, якщо ти не здатний довести це на полі. Тож було дуже важливо сьогодні виграти.

Koustoubardis: Давайте не будемо поспішати з висновками. Головне, що виграли і тепер є дуже добрі шанси на вихід у наступний раунд. Але команді точно є над чим працювати, було багато помилок в обороні, якими точно скористається сильніший суперник. Із "Марселем" буде набагато складніше. Але за перемогу над українцями дякую, зараз можна трохи розслабитись.
Шановні, треба починати з дворового футболу в дир-дир.