25 липня 2023 15:28

Владислав ВАНАТ: "Представники дортмундської "Боруссії" Д підходили до мене. З "Аяксом" були не переговори, а була зацікавленість"

Форвард Динамо та збірної України Владислав Ванат розповів про свої контакти з представниками Аякса та дортмундської Боруссії.


"Представники дортмундської Боруссії підходили до мене, питали, граю я за національну збірну чи ні", - розповів Ванат. Його дубль у квітні 2022 року допоміг киянам здобути перемогу над німецьким клубом у товариському матчі з рахунком 3:2.


Також 21-річний форвард повідомив, що з ним контактували представники Аякса:


«З Аяксом були не переговори, а була зацікавленість. Запитували, чи знаю я англійську. Хунтелаар писав агентам, питав, що як. Були лише розмови, але до конкретики справа не дійшла. Це було перед початком минулого сезону, я навіть не зіграв жодного повного матчу за першу команду «Динамо». Це було після благодійних матчів та ігор молодіжної збірної».


«Аякс – дуже хороша команда, хороший трамплін перед переходом у топ-клуби. Вони вміють працювати із молоддю. Але зараз усі мої думки лише про Динамо. Про плани на майбутнє не хочу загадувати, бо лише Богові відомо, що буде. Але хотілося б спробувати свої сили у топ-чемпіонаті якомога раніше, а вже потім знову повернутися до Динамо та стати легендою клубу», — зізнався Ванат.