24 липня 2023 17:06

Віктор ВАЦКО: "Збірна України на Євро U-21 мала 4 комплекти форми – по 2 жовті та 2 сині"

Коментатор Віктор Вацко розповів, що молодіжна збірна України U-21 приїхала на Євро-2023 лише з 4 комплектами ігрової форми.


«Згадую молодіжну збірну, організацію. Вийшла команда у півфінал Євро U-21 на іспанців. За календарем вона апріорі мала на день менше часу на відпочинок та відновлення. Так вони ще й з перельотом з Клужа в Бухарест отримали проблему, тому що протримала там в якомусь ангарі в аеропорту 4 години.


У підсумку замість 40 хвилин добиралися 5 годин. Ну чартер можна ж було якось організувати? Пацани на Олімпіаду вийшли. Вони не заслужили додаткових витрат на них у 20 тисяч євро? Та навіть не на них, а на команду, яка могла б у фінал чемпіонату Європи вийти.


А з формою «горбиль»? Від таких «горбилів» не смішно, плакати хочеться. Поїхала збірна України на чемпіонат Європи, маючи 4 комплекти ігрової форми – по 2 жовтою та 2 синьої. Помінятися з суперниками, залишити собі на пам’ять від великого турніру – ні, навіщо? Ну як так? XXI століття, збірна України, молодіжне Євро. 4 комплекти форми? Форми, яку надає федерації технічний спонсор?» – сказав Вацко.