22 липня 2023 13:53

Микола КУХАРЕВИЧ: "Фани "Хіберніана" пишуть, щоб я залишався"

Нападник «Труа» Микола Кухаревич, який минулого сезону на правах оренди грав за «Хіберніан», розказав, чи відчував підтримку шотландців.


«Вона дуже велика, вони й досі мені пишуть в інстаграмі, щоб я залишався. Це ще не закрита розмова, є ймовірність, що я залишуся, все може бути.


«Хіберніан» – команда з історією. Дуже багато вболівальників. Підтримка божевільна. Вперше у мене такі фанати були. Бувало, що виїзд недалеко, а наших уболівальників могло бути більше за місцевих. Приїжджали по дві-три тисячі. І ми грали на виїзді як удома. Це було вперше, прямо шок.

Міг проходити біля стадіону, де кафе та ресторани. Там сидять уболівальники, не ультрас, а старші, більш статусні. Я міг проходити з кимось зі своїх рідних чи близьких, а вболівальники всім рестораном встають і починають плескати, так просто. Вперше, я взагалі в шоці був. Настільки там захоплені футболом. Усі покоління ходять на футбол, дорослі жінки теж, усі люблять футбол, усі підтримують.

У місті дуже часто впізнавали, фоткалися. І теж часто старші люди. І якщо в ресторані їм, можуть впізнати і підійти. Дуже багато любові та уваги відчував


- Були вболівальники з українськими прапорами?


- На початку моїх виступів були. Це були наші, прямо велика компанія приходила на стадіон. З нашим прапором, номер мій написали на ньому і прізвище. Потім я підійшов до них. Ще кілька разів приходили, але потім, може, вже без прапора. Я чув, що є наші фанати. Я знаю, що навіть безплатні квитки давали українцям, - сказав Кухаревич.


Фото: ФК "Хіберніан"