17 липня 2023 12:23

"Він недооцінив проблему": головний тренер "Брюгге" розчарувався у Яремчуку

Роман Яремчук готується до свого другого сезону у складі Брюгге під керівництвом нового головного тренера Ронні Дейли, який очолив бельгійську команду наприкінці травня.


Український форвард поки що не вразив норвезького спеціаліста на передсезонному зборі, про що повідомив бельгійський сайт Het Laatste Nieuws.


«Щодо Яремчука, то Дейла приїхав у Брюгге з чітким планом дій, але й він, можливо, недооцінив проблему.


Коли за десять днів тренувальні ігри зміняться офіційними, майже неможливо уявити, що він продовжить давати українцеві таку ж кількість ігрових хвилин у його нинішній формі», – повідомило джерело.


Дейла висловився про гру Яремчука у передсезонних контрольних матчах та назвав компонент гри, в якому Роману необхідно додавати.

«Деякі речі просто мають бути кращими. Роман має зосередитись на цьому зараз. Йому треба інтенсивніше рухатися, додавати темпу у грі», – наводить слова Дейли сайт Voetbalkrant.


27-річний Яремчук перейшов у Брюгге з Бенфіки в серпні минулого року і провів за бельгійців 27 матчів, у яких забив два голи та зробив три результативні передачі.

Контракт українського форварда з бельгійським клубом діє до червня 2026 року.


Перший офіційний матч у наступному сезоні Брюгге проведе 27 липня проти датського Орхуса у рамках другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій.