15 липня 2023 23:28

"Чорноморець" в результативному матчі поступився клубу першої ліги

Сьогодні в Одесі відбувся спаринг, у якому "Чорноморець" зустрічався із представником першої ліги - "Інгульцем" із Петрового. Ця гра завершилась поразкою старших за рангом з хокейним рахунком 3:4.


Першими у цій зустрічі відзначились одесити, у складі яких на 8-й хвилині свій черговий м'яч забив новачок Богдан Бойчук. Пройшло трохи більше півгодини ігрового часу, як гостям вдалося поновити рівновагу. Та на 38-й хвилині захисник "Чорноморця" Віталій Єрмаков вивів свою команду вперед.


Перший тайм завершився з рахунком 2:1 на користь "моряків", а на початку другого "Інгулець" проявив неабияке вміння вдало реалізовувати "стандарти". Впродовж всього кількох хвилин після подач кутового петрівчани двічі засмучували нового голкіпера господарів Олега Білика, що прийшов із "Олександрії".


Після гольового сплеску команди з Кіровоградщини за справу взявся "Чорноморець". В одному з епізодів біля воріт "Інгульця" півзахисник Орест Кузик заробив пенальті і на 67-й хвилині Ілля Путря ударом з "точки" рахунок зрівняв.


Однак на цьому події в матчі не завершились. Після того, як тренерський штаб господарів випустив на заміну групу молодих футболістів, петрівчани забили вчетверте. Сталося це за шість хвилин до фінального свистка. Цього разу від результативного удару "постраждав" інший воротар "моряків" - Данило Варакута.


За неофіційною інформацією, один з основних голкіперів "Чорноморця" Олексій Шевченко, який перебрався до Одеси із донецького "Шахтаря", зараз знаходиться у клубному лазареті.