15 липня 2023 08:39

Анчелотті: "Між "Реалом" та "Барселоною" немає товариських матчів і ніколи не буде"

Головний тренер мадридського «Реалу» Карло Анчелотті розповів про ставлення до гри з «Барселоною» у рамках турне команд США. Зустріч відбудеться у Арлінгтоні, штат Техас, 29 липня.


«Не має значення, де проходитиме «ель класико» з «Барселоною», такі матчі не бувають товариськими. Це завжди особлива гра. Ми спостерігали це торік у фантастичній атмосфері, і я впевнений, що побачимо й цього року. Між «Реалом» та «Барселоною» немає товариських матчів і ніколи не буде», — наводить ESPN слова Анчелотті.


У рамках турне "Реал" зіграє з "Міланом" 23 липня на стадіоні "Роуз Боул" у Пасадені, від якого в Анчелотті залишилися погані спогади через поразку збірної Італії у фіналі чемпіонату світу - 1994. Тоді він працював помічником головного тренера Арріго .


«Футболу в США доводиться конкурувати із дуже популярними видами спорту. Підписання Мессі до «Інтер Майамі» може допомогти репутації футболу. У мене погані спогади про стадіон «Роуз Боул», бо я програв там фінал чемпіонату світу 1994 проти Бразилії. Але я впевнений, що буде гарна атмосфера», – сказав головний тренер «Реала».


У рамках турне США «Реал» також зіграє з «Манчестер Юнайтед» 26 липня та «Ювентусом» 2 серпня.