14 липня 2023 20:50

Олександр ДЕНИСОВ: "Зараз у нас немає остаточного рішення щодо того, як і де буде транслювати свої домашні матчі "Полісся"

Директор «Полісся» з маркетингу, медіа та спонсорства Олександр Денисов у після зібрання клубів УПЛ у коментарі Tribuna.com розповів, де клуб планує транслювати свої домашні матчі у наступному сезоні.


«Зараз у нас немає остаточного рішення щодо того, як і де буде транслювати свої домашні матчі «Полісся». Це обумовлено тим, що ми тільки напередодні увечері дізналися про те, що Setanta прийняла рішення не співпрацювати з УПЛ, з тією частиною клубів, які готові були співпрацювати з Setanta.


Тому далі залишилися дві опції, два шляхи, якими ми можемо рухатися. Перший – це бути в цій конфігурації славнозвісної УПЛ ТБ, або йти самостійним шляхом, транслюючи наші матчі на ютуб-каналі «Полісся».


Звісно, дуже багато часу сьогодні витратили на те, щоб зрозуміти, як може ця УПЛ ТБ працювати, по суті жити, тому що на сьогоднішній день якихось залучених коштів в УПЛ немає, щоб профінансувати цей процес. Тому вихід один – ті, хто готові обʼєднатися, мають за свій рахунок фінансувати це УПЛ ТБ. Звісно, це такі остаточні умови, які стали зрозумілі сьогодні. Тому ми маємо внутрішньо обговорити ситуацію в клубі, визначити бачення президенту Геннадію Буткевичу, і прийняти рішення, яким шляхом ми підемо.


Тому попередня інформація, що «Полісся» було проти пулу, чи проти Setanta, чи ще проти чогось, воно не відповідає дійсності, це перекручені факти.


Ми, по суті, заходили на сьогоднішню зустріч з позицією, що ми чекаємо на остаточні умови від всього ринку, які отримує УПЛ. УПЛ заявила, що бажаючих іти працювати телетрансляторів, або трансляторів, або ОТТ-платформ на сьогоднішній день більше немає. Тому кожен має іти своїм шляхом. В цей самий момент, крім тих клубів, які відразу казали, що вони будуть на плюсах, ще декілька клубів так само заявили, що не приєднаються до УПЛ ТБ, а будуть транслювати самостійно.


Наша позиція, повторююся, не вирішена. Або цим шляхом іти, або іншим. Тому ми ще пропрацьовуємо це питання. Але маємо визначитися з цим, звісно, найближчими днями», - сказав Денисов.