14 липня 2023 08:38

Адвокат Менді: "Бенжамен – не сексуальний хижак. Той факт, що його не хвилюють почуття дівчини, перетворився на "йому наплювати на згоду". Це абсолютно різні речі"

Адвокат Бенжамена Менді прокоментувала звинувачення футболіста у сексуальному насильстві.


Нагадаємо, раніше колишнього захисника «Манчестер Сіті» визнали невинним за 7 епізодами сексуального насильства. Два звинувачення, що залишилися, розглядаються зараз. Сторона звинувачення стверджує, що футболіст намагався зґвалтувати одну жінку та зґвалтував іншу.

Адвокат гравця Елеанор Лоус виступила перед судом. Вона заявила, що свідчення дівчат «були сповнені брехні та невідповідностей, рясніли упущеннями». Юрист також розкритикувала одну з них за те, що вона «додала те, що не відповідає дійсності» за порадою своїх друзів.

«Це слово проти слова. Явних доказів немає», – сказала Лоус, додавши, що свідчення жінок, які звинувачують її клієнта, не можна вважати надійними. На думку адвоката, заявниці можуть мати «безліч причин для брехні».

Одна з потерпілих раніше поскаржилася, що Менді не виявляв до неї інтересу після описаних подій. Адвокат футболіста заявила: «Той факт, що його не хвилюють почуття [дівчини], перетворився на «йому наплювати на згоду». Це абсолютно різні речі. Він був багатим, відомим, це привабливо. Це може прозвучати зверхньо, але для нього не було нічого складного в тому, щоб знайти такий секс».

Лоус попросила присяжних не судити Менді за його «спосіб життя та особливе ставлення до сексу». Вона стверджувала, що «численні інтрижки, що сталися завдяки його статусу, не зробили його сексуальним хижаком».

На закінчення адвокат сказала: «Не має значення, що ви думаєте про спосіб життя [Менді], якщо ви не впевнені у його провині, ваш обов'язок виправдати його».