9 липня 2023 18:59

"Яремчук хоче довести, що його критики помиляються": у Бельгії оцінили перспективи українця у "Брюгге"

Брюгге під керівництвом Ронні Дейли провели два товариські матчі в рамках підготовки до старту нового сезону:

Брюгге - Зюлте-Варегем 0:1;

Брюгге - Беерсхот 3:0.


В обох поєдинках взяв участь Роман Яремчук, а у матчі з Беерсхотом відзначився голом, журналісти VoetbalNieuws висловилися про стан справ українця.

«Одним із головних завдань Ронні Дейли є повернення Романа Яремчука до своєї найкращої форми. Український нападник не зовсім переконливо зіграв у тренувальному матчі проти Зюлте-Варегема, але в суботу проти Беерсхота він зіграв краще.


Мета Дейли та команди – відновити впевненість Яремчука в собі, сподіваючись, що це призведе до кращих виступів».


Також журналісти зазначили, що вболівальники Брюгге дуже активно стежать за українцем і дуже показово реагують на кожну його дію на полі.

«Під час першого тренувального матчу проти Зюлте-Варегема фанати Брюгге все ще скептично ставилися до Яремчука. Коли він робив гарний рух, йому аплодували, але після того, як він упускав чудовий шанс, на трибунах чулося ремствування і бурчання.


У свою чергу ми побачили, що Яремчук дуже хоче довести, що його критики помиляються», – написали журналісти VoetbalNieuws.

Брюгге купив Яремчука у Бенфіки на старті минулого сезону за 16 мільйонів євро, що стало рекордною покупкою в історії Брюгге;


У підсумку в 27 матчах Яремчук зміг відзначитися лише двома голами та двома асистами;


Наступний товариський матч у Брюгге заплановано на 12 липня. Команда зіграє з Феєноордом.