9 липня 2023 15:26

Лукаку готовий знизити зарплатню на 1 млн фунтів на рік заради "Інтера". "Челсі" запропонують 35 млн фунтів з урахуванням бонусів

Ромелу Лукаку готовий знизити зарплату заради переходу до «Інтеру» з «Челсі».


Як повідомляє The Telegraph, нападник готовий знизити зарплату на мільйон фунтів на рік заради повернення до міланського клубу. Наразі він отримує майже 140 тисяч фунтів на тиждень після сплати податків. Щоб допомогти Інтеру здійснити трансфер, він висловив готовність піти на зниження зарплати до 120 тисяч фунтів на тиждень.

"Інтер" працює над поверненням Лукаку. Раніше «Челсі» відхилив першу пропозицію італійців, зажадав 40 млн фунтів, а також намагався організувати аукціон між «Інтером», «Ювентусом» та саудівським «Аль-Хілалем».


Ромелу запевнив «Інтер», що не збирається погоджуватися на перехід до «Ювентуса», а також не прийняв пропозицію від «Аль-Хілаля». Він хоче лише в «Інтері», де він провів минулий сезон на правах оренди.


«Нерадзуррі» готують пропозицію на суму близько 35 млн. фунтів (майже 41 млн. євро) з урахуванням бонусів і сподіваються, що її буде достатньо для «Челсі».

Минулого сезону Лукаку забив 14 голів і зробив 7 результативних передач у 37 матчах за «Інтер» у всіх турнірах (він провів на полі 1988 хвилин).