8 липня 2023 08:11

Амрабат відмовив "Аль-Ахлі", чекаючи пропозицій від європейських топ-клубів

Опорний хавбек італійської "Фіорентини" та збірної Марокко Соф'ян Амрабат дуже хотів перейти до "Барселони" ще в минуле трансферне вікно, однак каталонський клуб не зміг задовольнити фінансові апетити флорентійців, коли йшлося приблизно про сорок мільйонів євро. Після закінчення поточного сезону, "Барселона" вже не настільки явно цікавиться Амрабатом, як мадридський "Атлетіко", мюнхенська "Баварія" та англійські "Ліверпуль" і "Манчестер Юнайтед". Однак і вони не можуть наразі домовитися з "фіалками".


Натомість, за інформацією марокканського Hyzr Sport, на "Фіорентину" вийшов саудівський "Аль-Ахлі", одразу запропонувавши 30 мільйонів євро плюс можливі бонуси за Амрабата, та істотне збільшення зарплати самому Соф'яну. Однак хавбек збірної Марокко геть відмовився від варіанту грати разом з екс-форвардом "Ліверпуля" Роберто Фірміно та екс-кіпером "Челсі" Едуардом Менді.


За даними Tuttomercatoweb, 26-річний Амрабат сподівається, до закінчення літнього трансферного вікна, дочекатися пропозиції від європейської топ-команди, яка відчуває проблеми в опорній зоні або брак хавбеків оборонного плану. Вважаючи, що в Саудівську Аравію йому ще зарано - в крайньому разі, можна відіграти ще один сезон у Серії А.