7 липня 2023 11:05

Фелікс хоче перейти до ПСЖ. Він цікавий клубу, але "Атлетико" вимагає близько 100 млн. євро

Жоау Фелікс хоче перейти до «ПСЖ» з «Атлетіко» цього літа.

Незважаючи на бажання піти, португальцю, швидше за все, доведеться розпочати передсезонню, яка розпочнеться вже у понеділок, у складі «Атлетіко».


Як пише As, Фелікс не хоче грати за "Атлетіко". «ПСЖ» активно цікавиться Жоау, гравця варіант із переходом у французький клуб приваблює, оскільки парижани відповідають усім його вимогам: команда грає у Лізі чемпіонів та веде боротьбу за трофеї. Крім того, Фелікс хотів би попрацювати під керівництвом Луїса Енріке, який високо оцінює цього гравця. Також Жоау приваблює і те, що за «ПСЖ» грають його співвітчизники – Данило Перейра, Ренат Саншеш, Вітінья.

Інтерес «ПСЖ» до Фелікса багато в чому залежить від майбутнього Неймара та Кіліана Мбаппе.


Термін контракту Жоау з «Атлетико» розрахований до 2027 року, при цьому «рохібланкос» готові відпустити його у разі відповідної пропозиції. «Атлетико» влаштує лише пропозицію приблизно на 100 мільйонів євро, але жоден із зацікавлених клубів навіть не наблизився до цієї суми.

Інтерес до португальця також виявляє «Барселона», але за нинішньої економічної ситуації трансфер неможливий.

Минулого сезону Фелікс виступав за «Челсі» на правах оренди. У лондонському клубі він провів 20 матчів у всіх турнірах та забив 4 голи.