4 липня 2023 15:46

Георгій СУДАКОВ: "Звичайно, хочеться грати частіше разом з Мудриком"

Півзахисник молодіжної збірної України Георгій Судаков прокоментував перемогу над Францією (3:1) у чвертьфіналі чемпіонату Європи.


- Звичайно, дуже багато емоцій після такої важкої, емоційної гри, переможної. Складно перемкнутися, але маємо це зробити. Вчора ми ще трохи святкували, думали про Францію. Сьогодні ми вже думаємо про Іспанію, післязавтра матч. У нас особливо немає часу на відновлення, але маємо витягувати із себе максимум, що маємо, показувати свій рівень гри.

- Плануєте зіграти на Олімпіаді, якщо викличуть?

- Звичайно, ми всі мріяли про Олімпіаду. Це історія - вперше збірна України з футболу на Олімпіаді. Цією командою ми написали нашу історію. Звісно, хочу зіграти на Олімпіаді, це дуже престижно. Якщо буде можливість - я поїду.

- Наскільки приємно знову грати з Мудриком в одній команді?

- Звичайно, Міша дуже майстерний футболіст. Коли граєш на такому рівні з такими футболістами, отримуєш задоволення. Я його відчуваю, він мене відчуває на полі. Отримуємо задоволення від того, що робимо. Звичайно, хочеться грати частіше разом.

- Підготовка до матчу з Іспанією відрізнятиметься від гри у групі?

- Звичайно, не можна порівнювати гру в групі, коли ти вже вийшов з неї, і півфінал Євро. Зовсім різні матчі та зовсім різні склади. Але ми налаштовуємося позитивно. У першу чергу маємо показати свій футбол і відштовхуватися тільки від своєї гри. Не підлаштовуватися під Іспанію, а насамперед показувати свою майстерність, - сказав Судаков.