4 липня 2023 14:23

Фердінанд про Онана: "Він майже як ще один польовий - виходить з воріт, грає на межі штрафного майданчика. Не так багато воротарів, до яких треба готуватися!"

Ріо Фердінанд хоче, щоб Андре Онана приєднався до «Манчестер Юнайтед».


Раніше повідомлялося, що "Манчестер Юнайтед" запропонував "Інтеру" за Онана 40+5 мільйонів євро. Міланський клуб хоче отримати за голкіпера 50+10 млн. євро.

"Ставки приймаються, бро. Я думаю, вони підуть на це – вони хочуть його отримати. Але проблема у запитах "Інтера". У "Манчестер Юнайтед" немає відкритої чекової книжки, і купівля клубу зараз на це не вплине.

За кілька днів до фіналу [Ліги чемпіонів] я брав інтерв'ю у Пепа Гвардіоли, і він говорив про гру проти Онана. Існує не так багато воротарів, до гри проти яких треба готуватись! Він майже як ще один польовий гравець. Він виходить із воріт, грає на кордоні свого штрафного майданчика, він хоче бути залученим до гри – справжній футболіст.

І він чудово захищає ворота, він зробив пару непоганих сейвів у фіналі. Я вже бачив його в "Аяксі". Едвін ван дер Сар, з яким я багато разів говорив про нього ще до інтересу "Манчестер Юнайтед", називав його сучасним та зразковим воротарем. Я був би радий його переходу, але мій пріоритет – нападник", – сказав колишній захисник «Манчестер Юнайтед» в ефірі свого ютуб-каналу.