3 липня 2023 13:44

"Реал" готує апеляцію, щоб зменшити термін бана Вальверде у справі Баени. Юристи клубу вважають, що слідство спиралося на непрямі докази

"Реал" розраховує зменшити термін дискваліфікації Федеріко Вальверде, подавши апеляцію.


Нагадаємо, після матчу між «Реалом» та «Вільярреалом» (2:3) у 28-му турі минулого сезону Ла Ліги півзахисник «Реала» Вальверде дочекався Алекса Баену на парковці та вдарив його в обличчя. Повідомлялося, що під час гри футболіст «Вільярреала» жартував з того, що Вальверде та його дружина могли втратити дитину. Суддя, який розслідує справу, запропонував дискваліфікувати Вальверді на 5 матчів.


За інформацією As, у «Реалі» не задоволені пропозицією судді та мають намір оскаржити її. Юристи «Реала» вважають, що при складанні позову на 24-річного півзахисника було враховано непрямі докази, внаслідок чого деякі факти щодо яких немає прямих доказів були розцінені як достовірні. Як приклад адвокати наводять справу про расизм щодо Муктара Діакабі, розслідування якого за аналогічних обставин було відкладено через брак доказів.

Повідомляється, що клуб уже готує апеляцію на рішення у справі Федеріко Вальверде. У разі п'ятиматчевої дискваліфікації Вальверді доведеться пропустити матчі проти "Атлетіко", "Альмерії", "Сельти", "Хетафе" та "Реал Сосьєдад" на початку наступного сезону Ла Ліги.