2 липня 2023 12:20

"Мудрик стане загрозою, але також необхідно стежити за Судаковим": у Франції побоюються лідерів української молодіжки

Сьогодні, 2 липня, молодіжна збірна України у матчі 1/4 фіналу чемпіонату Європи-2023 зіграє із командою Франції. Найімовірніше, у цьому поєдинку зможе зіграти півзахисник «синьо-жовтих» Михайло Мудрик.


Авторитетне французьке видання L'Équipe проаналізувало молодіжну збірну України. Левова частка уваги дісталася головній зірці команді Руслана Ротаня – вінгеру Челсі Михайлу Мудрику. Також журналісти відзначили гравців Шахтаря Анатолія Трубіна та Георгія Судакова.


«Від нього чекали, що він стане однією із зірок цього Євро U-21, але Мудрик досі не зіграв жодної хвилини через травму. Він тренувався останні два дні, і хоча він не в тому стані, щоб розпочати гру проти Франції в неділю, але, швидше за все, зможе вийти на поле у другому таймі.


Лівий вінгер стане ще однією загрозою у команді України, але нам також необхідно стежити за Георгієм Судаковим та воротарем Анатолієм Трубіним».


Раніше наставник молодіжної команди заявив, що Мудрик може взяти участь у грі проти Франції.


Матч 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023 між командами Франції та України відбудеться сьогодні, 2 липня, о 22:00 за київським часом на стадіоні "Клуж" у місті Клуж-Напока.


У разі перемоги Англії над Португалією, команда Ротаня гарантує собі щонайменше додатковий матч за вихід на Олімпіаду-2024.