1 липня 2023 20:30

Тренер збірної Франції U-21: "Коли думаю про Україну, звертаю увагу не на конкретних гравців, а на колектив"

Головний тренер збірної Франції U-21 Сільвен Ріполь поділився очікуваннями від матчу проти України у рамках 1/4 фіналу молодіжного Євро-2023.


«Думаю, що останнім часом українська команда значно покращила якість своєї гри. Особливо те, що стосується того, щоб не втрачати м'яча, утримувати його. Це дуже сильна команда, яка утримує м'яч та створює проблеми своїм суперникам. Я також помітив сильну дисципліну в атаці. Це команда, яка здатна інтенсивно атакувати, тримати та вести гру, та є дуже креативною, показує свої найкращі якості на полі.


Гравці, що несуть загрозу у складі збірної України? Це дуже індивідуально, у кожній команді є такі футболісти, у нас теж. Це залежить від команди та матчу у конкретний день. Мудрик? Це один з таких гравців. Не знаю, чи він вийде на поле, але коли я думаю про українську команду, то звертаю увагу не на конкретних гравців, а колектив. Дуже сильний, досвідчений колектив. Думаю про гравців, як ось казав про Судакова, наприклад, що це сильний гравець, який показує високу якість при володінні м'ячем. Але скажу ще раз: для мене команда українська - скоріше, колектив, що представляє ціль на матч 1/4 фіналу», - заявив Ріполь.