1 липня 2023 13:53

"Погоджуся з Суркісом". Хацкевич оцінив виступи Циганкова в "Жироні" та Мудрика в "Челсі"

Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич прокоментував закордонні виступи Михайла Мудрика та Віктора Циганкова після їхнього виїзду взимку з України.


Вінгер збірної України Віктор Циганков у зимове трансферне вікно перейшов з Динамо до Жирони за п'ять млн євро плюс 50% прав від подальшого перепродажу.

Олександр Хацкевич вважає, що за півроку в Іспанії Циганков зумів адаптуватися, але поки що він ще не показує свій максимум.

«Те, що він показує зараз у Жироні – це не його максимум. Він дуже розумний, інтелектуальний футболіст із знанням мови. Після півроку він один із лідерів команди. Мабуть, Жирона зайшла йому, і він підійшов до Жирони».

Також екс-тренер Динамо відзначив, як Шахтарю вдалося продати Михайла Мудрика в Челсі за 70+30 млн євро.

«В одному погоджуся з Ігорем Михайловичем Суркісом, який каже, що на його столі немає жодних пропозицій чи факс не працює. Є ціна. Мудрика купили за 70 мільйонів плюс бонуси. Шахтар хотів цю суму, з'явилася пропозиція, і вони її продали».

Білоруський фахівець вважає, що через невтішні результати Мудрика не потрібно ставити на ньому хрест в Англії. Кінцівка минулого сезону у всього Челсі пройшла не найкращим чином.

«Те, що в нього не пішло в Англії, ну багатьом футболістам тяжко, не лише українцям. Мудрику потрібен час, він молодий та талановитий хлопець. Там у всієї команди не пішло, а не тільки у Михайла.

Челсі так кидає, що вони по п'ять турів не виграють, плутанина з тренером. Поки що незрозуміла філософія команди. Але у Мудрика все попереду», – сказав Хацкевич в інтерв'ю ютуб-каналу SportArena.