1 липня 2023 12:44

Олександр ХАЦКЕВИЧ: "Мілевському потрібна допомога"

Колишній головний тренер «Динамо» Олександр Хацкевич розповів про ексфорварда київського клубу Артема Мілевського.


- Ви бачилися з Мілевським. Як він вам зараз?

- Я очікував кращого, звичайно. Зрозуміло, що важкі часи після завершення кар’єри, але треба залишатися людиною в будь-якій ситуації. І повертатися до того Артема Мілевського, якого ми знали.

Зрозуміло, що він вже не буде футболістом, але мав досить серйозний проєкт у YouTube. Але насамперед потрібно почати з себе.

Я знаю, що людині треба допомогти. От і все. Сьогодні йому потрібна допомога. Коли він був футболістом, то обпікся зі своїми друзями. Сьогодні, може, він знову потрапив не до тієї компанії, яка потрібна. Але завжди є люди, котрі готові допомогти. Те, що я побачив – я із задоволенням допоможу.

Тому що я втратив найкращого друга. Можливо, також через цю ситуацію, що зараз з Артемом була – невизначеність після звільнення з «Динамо». Він швидко згорів. Артем… не хочеться втрачати.

Так, ми не найкращі друзі, але ми друзі все одно. А в мене вже є більше життєвого досвіду, тому… Згоріти можна дуже швидко, якщо поряд не буде людей, які допоможуть тобі та направлять. Те, що я побачив - потрібна допомога», - сказав Хацкевич.