29 червня 2023 16:06
1

Олександр Денисов про телеправа: "Полісся" очікує на кінцеве рішення УПЛ"

Директор «Полісся» з маркетингу, медіа та спонсорства Олександр Денисов прокоментував Tribuna.com інформацію про те, що клуб не передав УПЛ права на трансляцію матчів.

- «Полісся» передало в премʼєр-лігу беттінгові права для реалізації. Стосовно позиції телеправ, ми стоїмо на прогресивній позиції, що клуби мають реалізовувати централізовано свої права і комерційні можливості, в тому числі реалізовувати разом. Але зараз ми очікуємо на більш детальну інформацію з боку УПЛ, яка саме буде запропонована модель: або це буде класична модель, де телеправа передаються одному з телетрансляторів, або це буде інша модель, де УПЛ створює власний продукт. Але ось тут нам потрібно розуміти всі умови, які ці моделі є для клубів. І чи вони для нас підходять, чи не підходять. Тому ось тут ми очікуємо від УПЛ кінцевого рішення, яким шляхом ми йдемо. І тоді «Полісся» буде приймати рішення.


- Тобто, поки УПЛ не скаже чітко модель, «Полісся» розглядає також варіант працювати самостійно?


- Ми зараз розглядаємо лише один варіант – бути разом з усіма. Але ми маємо розуміти умови, на яких умовах ми маємо передати права УПЛ. Після того вже можуть бути прийняті якісь остаточні рішення, які будуть погоджені в тому числі й з президентом клубу Геннадієм Буткевичем. Ще раз наголошую на тому, що ми не стоїмо на позиції відокремлюватися від ліги. Ми стоїмо на позиції зрозуміти умови. І тоді вже ми разом з іншими клубами будемо дивитися, яка модель більш сприятлива для нас. Після чого я буду інформувати президента клуба, і далі буде прийматися рішення, - сказав Денисов.

Олександр, куди це Ви зникли?