23 червня 2023 09:22
4

"Війна для бідних. Хоч би не виставляв таке": Шевченко розлютив уболівальників своїм постом

Легенда українського футболу Андрій Шевченко взяв участь у турнірі з гольфу , який організував головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола.


Одному з підписників не сподобалося, що екс-футболіст розважається, доки в Україні йде війна, про що він із докором написав у коментарях до поста.


zheniakatulevich: «Війна йде, а він у гольф грає, хоч би не виставляв таке».



Цей коментар спровокував навіть невелику суперечку між футбольними вболівальниками.


Дехто з них приєднався до хейту Шевченка.


himam7: «Ти також маєш пограти зі своїм другом Романом Абрамовичем»;


wailam87: «Твоя країна в критичній небезпеці, а ти граєш у гольф»;


dimislav1337: «Більше питань щодо його бізнесу пов'язаного з Абрамовичем з якого він нібито вийшов і те не відразу після початку повномасштабної війни»;


zheniakatulevich: «Назвіть суми, якими він допоміг? Які докази маєте? Чи ви вірите тому, що він каже?».




Проте знайшлися й коментарі на підтримку Шевченка:


marcel.shevchenko.collection: «Я бразилець і щомісяця жертвую гроші Україні через Шевченка! Якби не він, я не знав би про United24. Купив майку Мілана на користь України. Також купую лотерейні квитки та навіть купив футболку Королівської ліги для підтримки України».


infinity_scam: «Людина вже зробила явно більше, ніж ти, не здивуюся якщо ти росіянин»;


statstrader_22: «О, повилазили патріоти»;


olekiyysakseev: «Впевнений, що він уже в тисячу разів зробив (і робить) більше, ніж ти. Диванний воїн»;


marcel.shevchenko.collection: «Якщо ви думаєте, що на війні допомогти країні – це лише стрілянина, ви нічого не знаєте! Ви повинні подякувати за всю допомогу, яку надає Шевченко».


Нагадаємо, що Шевченко став першим амбасадором онлайн-платформи United24, запущеної в травні 2022 року з метою збору коштів на підтримку України;


Станом на початок грудня минулого року було зібрано 237 мільйонів доларів із 110 країн.

Шева вже давним-давно зашкварений дружбою з такими мутними типами, як Королевська та Абрамович. Те що він створив якийсь там фонд взагалі не прощо не каже, тому що інформація закрита.

Зараз поважаю лише тих футболістів з Динамо, які із зброею в руках захищають Україну, знаю таких лише 2 - Ващук і Алієв. Всі інші пустобріхи, хоча б просто мовчали і сиділи тихенько.

До речі такий собі "правильний" Гусев, яким його тут полюбляли виставляти, одружився на пластмасовій ляльці і в ус не дує. А такий "неправильний" Ващук вже має декілька бойових виходів. Життя все по місцях роставить.
в чем вообще проблема почему Шевченко не должен сыграть в гольф где тут предательство?завистливые кугуты уже и к этому домахались
конченое быдло рагульё
Сховати
сами наверно из окопа пишут