21 червня 2023 18:33

Олександр Кучер про протистояння з "Панатінаїкосом": "Вербич та Бернард? Це дійсно знайомі для нас футболісти"

Наставник «Дніпра-1» оцінив суперника по другому кваліфікаційному раунду Ліги чемпіонів. Команда Олександра Кучера зіграє проти грецького «Панатинаїкоса».


– Ми розуміли, які команди нам можуть дістатися на цій стадії – це, звичайно, непрості суперники. Звісно, що будемо наполегливо готуватися до цього протистояння. «Панатінаїкос», напевно, буде фаворитом, адже і чемпіонат у них сильніше, і головне, що для них вболівальники стануть 12-м гравцем, які будуть палко підтримувати свою команду. Звичайно, що для нас ці матчі будуть важкими, але у нас все одно завжди є шанси, у кожному матчі. Будемо підходити до першого матчу з максимальною концентрацією.

– Є дещо спільне між «Дніпром-1» і «Панатінаікосом», що до останнього обидві команди претендували на чемпіонство, але у підсумку фінішували другими?

– Тут я не бачу сенсу шукати якихось паралелей. Є «Дніпро-1», є «Панатінаїкос», і все між нами буде вирішуватися на футбольному полі.

– Додає родзинки протистоянню те, що у складі суперника є добре відомі українським вболівальникам Бернард, Вербіч?

– Це дійсно знайомі для нас футболісти – з кимось разом грав, або проти когось. Але у суперника багато кваліфікованих гравців, тому ми будемо всіх їх розбирати і готуватися. Зараз і у них збори почалися, тому, звичайно, будемо за ними слідкувати. Для нас це буде дуже важливий двобій.

– Виходячи з досвіду вашої кар’єри гравця, які у першу чергу притаманні риси у грецького футболу?

– Зазвичай там команди, які грають в атакуючий футбол, плюс є легіонери, які люблять бігти вперед, а їх в атаку будуть гнати вболівальники. Цим можна буде скористатися.


Фото - СК "Дніпро-1"