21 червня 2023 12:37

Кейн хоче перейти до МЮ влітку. Клуб може повернутися до переговорів, якщо Леві зменшить ціну до 80 млн фунтів

Харрі Кейн сподівається перейти в «Ман Юнайтед» із «Тоттенхема» цього літа.


Як пише Daily Mail, нападник сподівається, що "Манчестер Юнайтед" повернеться до переговорів, якщо президент "Тоттенхема" Деніел Леві знизить фінансові вимоги. Зараз він хоче отримати за гравця, контракт якого спливає влітку 2024 року, 100 млн. фунтів.

«Юнайтед» дав зрозуміти, що не стільки платитиме за гравця з роком контракту, якому в липні виповниться 30 років. На даний момент клуб припинив цікавитися Харрі і перейшов на роботу над трансфером Расмуса Хейлунда з «Аталанти».


Якщо ціна на Кейна знизиться приблизно до 80 млн фунтів, «Юнайтед» може повернутися за стіл переговорів, оскільки Ерік тен Хаг хотів би бачити в команді нападника, який уже виявляв себе в АПЛ.


"Челсі" - ще один можливий варіант для Кейна, проте малоймовірно, що після "Тоттенхема" він перейде в інший лондонський клуб, незважаючи на можливість попрацювати з Маурісіо Почеттіно.


Кейн хоче перейти в "Ман Юнайтед", незважаючи на інтерес з боку "Реала", "ПСЖ" та "Баварії", і сподівається, що Леві пом'якшиться. Але зараз усім сторонам здається, що Деніел займе приблизно таку саму позицію, як і два роки тому, коли він відхилив пропозицію «Ман Сіті» на 125 млн фунтів.