20 червня 2023 13:48

Андрій ВОРОБЕЙ: "Циганков – справжній лідер збірної України"

Колишній нападник збірної України Андрій Воробей прокоментував перемогу команди Сергія Реброва над Мальтою (1:0) у матчі кваліфікації Євро-2024.


«Знову важкий перший тайм. Вважаю, якби Ванат відкрив рахунок, то все було б по-іншому. Проти таких суперників завжди важливий перший гол. Так вийшло, що Владислав не зміг забити. Він молодий нападник, у якого ще все попереду.

Варто віддати належне збірній Мальти. Багато хто очікував на автобус від цієї команди, але вони грали агресивно, пресингували. Для нашої збірної це стало великою несподіванкою.

У другій половині гри ситуація трохи змінилась. Суперник вже не зміг стільки створювати попереду і в нас з’явилось більше шансів на гол. Щодо нереалізованого пенальті Ярмоленка, то дуже шкода, що не вдалося забити. Він усе-таки капітан і має вирішувати такі нагоди. Але є Циганков, який на сьогодні у прекрасній формі і дуже впевнений. Йому і вдалося реалізувати 11-метровий. Вважаю його левом матчу. На сьогодні Циганков справжній лідер збірної і доводить це на полі.

Звичайно, перед матчами з Італією та Англією проти таких суперників втрачати очки не можна. Результат на першому місці. А далі буде час, коли збірна України встигне краще зрозуміти футбол Реброва. Зараз потрібен був лише результат, тому можна бути задоволеним сьогодні», - сказав Воробей.