17 червня 2023 22:32

"Циганков був найкращим на полі". Іспанська преса вражена грою вінгера "Жирони" у складі збірної України

Півзахисник Жирони Віктор Циганков отримав порцію компліментів від іспанського журналіста за останні виступи у складі національної збірної України.


Гра українського пивзахисника Жирони Віктора Циганкова у футболці національної збірної не залишилася поза уваги іспанських ЗМІ. В грі Північної Македонії попри дві гольових передачі Михайла Мудрика, найкращим став саме Циганков:

«Циганков скористався можливістю оформити асист і зробити камбек після свого голу на 83 хвилині після навісу Мудрика. Вінгер Жирони був найкращим на полі, забив ключовий гол та відкрив лік очкам збірної України у турнірній таблиці».

В той же час іспанська преса проводить аналогії з попереднім матчем збірної України проти Німеччини:

«Щось подібне було і в попередньому матчі проти Німеччини. Вінгер Жирони оформив дубль у товариському матчі перед останнім офіційним матчем. Німецька команда змогла зрівняти рахунок, однак MVP матчу знову став Циганков, багатообіцяючий гравець в лавах Жирони», – зазначає оглядач сайту El Mundo Deportivo Алекс Луна.

В матчах з Німеччиною (3:3) та Північною Македонією (3:2) Циганков оформив чотири результативних дії: три голи та один асист.
Гол Циганкова у ворота балканців став десятим за національну команду. Таким чином, півзахисник став дев'ятим гравцем у історії збірної, хто забивав десять м'ячів.