17 червня 2023 22:16

Селезньов закінчив тренерські курси категорії В: екс-форвард збірної України похвалився дипломом УЄФА

Євген Селезньов завершив навчання у Центрі ліцензування УАФ. Колишній футболіст похвалився тренерським дипломом у соцмережах.


Селезньов на своїй сторінці в Instagram повідомив, що закінчив навчання на категорію В, яка дає право працювати помічником головного тренера в командах ПФЛ, а також в аматорському чемпіонаті України.

Екс-футболіст отримав диплом із рук колишнього президента ФФУ Анатолія Конькова (2012-2015). Селезньов приїхав на вручення диплома в оригінальних шортах.



У лютому Селезньов у коментарі FanDay.net пояснив своє рішення піти вчитися на тренера, щоб на собі відчути, чому люди до отримання диплома і після цього змінюються в оцінках того, що відбувається у футболі.

6 червня Селезньов провів свій прощальний матч в Ужгороді. Зустріч за участю екс-партнерів футболіста та зіркових гостей завершилася внічию 8:8 у основний час, а у серії пенальті перемогла команда «помаранчевих» з рахунком 5:4. Селезньов у цій грі відзначився п'ятьма голами.

Свою професійну кар'єру Селезньов закінчив у Минаї. Востаннє він виходив на поле у його складі 25 вересня 2022 року у домашньому поєдинку проти ФК Львів (0:1) у першому турі чемпіонату України.