17 червня 2023 16:34

"Четвірка македонців поставила в ступор нашу команду". Блогер - про провальний старт матчу від збірної України

Блогер Михайло Смоловий на ютуб-каналі «ТаТоТаке» поділився враженнями від провального початку збірної України в матчі з Північною Македонією.


– Те, що з Німеччиною якось могло пройти (доволі невпевнена гра з м’ячем, неякісний білдап у перші 15 хвилин), тут все вилізло вже настільки сильно і разюче, що в перерві було вжито заходів. Постійна четвірка македонців, яка блокувала центральних захисників та двох опорників, вона реально поставила в такий ступор команду, що навіть заміни і перші 10-15 хвилин другого тайму не могли вирішити цього.


Тому ця солодко-ванільна історія закінчується, потрібно говорити про реальність. Дійсно якось футболісти не надто впевнено себе відчували. Ми звикли, що в таких ситуаціях хтось з центральних півзахисників зміщується на фланг, хтось підіймається вище з фулбеків. Тут чомусь мало це використовували. Люди просто стояли на своїх позиціях, перші 15 хвилин так точно.


Довгі передачі в напрямку Довбика не виправдали себе жодним чином, бо, можливо, коли він навіть намагався чіплятися за м’яч – підбирання було за суперниками. І дійсно у першому таймі важко згадати епізоди, коли збірна України створила тиск на штрафний майданчик суперника.