17 червня 2023 10:16

"Класичний македонський менталітет": капітан суперника збірної України виніс вердикт своїй команді

Капітан національної збірної Північної Македонії Стефан Ристовські прокоментував образливу поразку своєї команди від України у матчі відбору на Євро-2024.

Збірна Північної Македонії у п'ятницю, 16 червня, програла команді України у домашньому матчі відбору на Євро-2024 (2:3). Господарі вели з рахунком 2:0 після першого тайму, але дозволили гостям здобути вольову перемогу.


Захисник Стефан Рістовський на 39-й хвилині поєдинку зробив гольову передачу на Еліфа Елмаса, який забив другий м'яч у ворота Анатолія Трубіна. Гравець, який є капітаном збірної Північної Македонії, розповів про причини образливої поразки своєї команди.


«Неординарний перший тайм та класичний македонський менталітет у другому. Залишилось попрацювати над цим відрізком. Якщо ми хочемо щось зробити у майбутньому, то треба працювати над дисципліною.


Якщо ми пропускаємо гол за рахунку 2:0, то гра не програно. Це лише другий матч. У нас ще є шанси у кваліфікації», – сказав Ристовський.

Ристовскі заявив, що збірна Північної Македонії максимально налаштовуватиметься на наступний матч проти команди Англії.


«Коли ведеш із рахунком 2:0 і програєш – це удар. Нам сумно, це видно у роздягальні. Усі футболісти мали велике бажання перемогти. Сподіваюся, що ми зробимо з цього урок. Їдемо в Англію битися за результат, іншого виходу немає», – наводить слова Ристовскі македонський сайт МКД.