17 червня 2023 08:12
1

Македонські вболівальники – про матч з Україною: "Чи було колись таке в історії футболу?"

Фото - ua.depositphotos.com


Македонці в шоці через те, що їхня збірна вигравала 2:0 після першого тайму, але в результаті не змогла зіграти навіть унічию. Вони не розуміють, як можна було впустити перемогу після такого сильного першого тайму і вказують на те, що Північна Македонія грала сильніше і заслуговувала на три очки, але везіння було на боці України. Македонці розуміють, що тепер у них практично не залишилося шансів на поборотися за перші два місця, але й не вірять у те, що Україна зможе нав'язати боротьбу Італії.


Tome: Складний матч вийшов. Незважаючи на підсумковий результат, можна подякувати команді за хорошу гру. Ми не стали грати від оборони та відбиватися від українських атак. Могли б сьогодні виграти, але українцям пощастило, а ми не розрахували свої сили і не змогли зіграти всі 90 хвилин на одному рівні.


Xaled: З Мальтою було в якомусь сенсі важче грати. Кажу це без жодної зарозумілості. Хто бачив гру, той не сперечатиметься. Тоді Північна Македонія довго не могла забити гола, а Мальта намагалася контратакувати, і іноді це було небезпечно. Коли ми забили два голи, то рано розслабилися та пропустили гол. А потім була дуже нервова кінцівка. З Україною була зовсім інша гра. Ми мали забивати 3-4 голи і вигравати без жодних проблем. На жаль, пропустили після кутового, хоча раніше українці не могли нічого створити біля наших воріт. Після цього команда стала сильно нервувати, і пропустила ще один гол, а потім ще... Прикро, Македонія заслуговувала на перемогу в цьому матчі.


Sersik: Поки Македонія не дозволяла українцям нічого створити на нашій половині поля, результат був на нашу користь. Варто було команді зарано повірити у перемогу, як ми почали пропускати голи. На жаль, у цьому є й вина тренера, який не зміг правильно настроїти команду на другий тайм.


Nebojsa: Це просто неймовірно, що ми пропустили два голи від захисників. Наскільки я розумію, Забарний та Конопля забили свої дебютні голи у цьому матчі. Чи колись було таке в історії футболу? Не просто два дебютні голи, а два дебютні голи від захисників! Я навіть не знаю як це назвати. Збіглися зірки раз на сто років? Яка ймовірність такої події?


Misterija: Якщо об'єктивно дивитися на ситуацію у групі, то Україна – наш головний конкурент. Перше та друге місця будуть за Англією та Італією. Щоб був хоч якийсь шанс їх випередити, треба набирати по 6 очок у матчах з Україною та Мальтою. І намагатися не програти Італії та Англії. Це складне завдання, але перемоги над Мальтою та Україною могли б нам у цьому допомогти. На жаль, після дивної поразки від України ми втратили всі шанси на перші два місця.


Kasti: Навіть не хочеться нічого казати. Замість 4:0 здобули 2:3. Досі не віриться, що це Україна це зробила. Після першого тайму здавалося, що ми не матимемо жодних проблем у цьому матчі і можна обережно думати про Італію та Англію.


Christ: Не хочу ні з ким сперечатися з цієї теми, але я навіть після другого нашого голу не думав про перемогу, сподівався на нічию. Матч із Мальтою показав, що команді не вистачає фізики. Після 75-80 хвилин ми ледве рухаємось полем і пропускаємо небезпечні атаки. Просто Мальті не вистачило класу вирвати нічию чи перемогу, а в України вистачило.


Rearden: Не можу зрозуміти тренерський штаб. Ти виграєш 2:0, контролюєш гру і не даєш суперникові нічого вдіяти. Поговори з командою, нехай грають в обережний футбол, нехай контролюють м'яч та не втрачають його. Потрібно було виманювати Україну та йти у контратаку. Ні, відчули себе Бразилією і побігли забивати ще. Пропустили гол, але висновків не зробили. Ось тобі й поразка на рівному місці.


Ciko: До початку матчу я думав, що ми програємо чи зіграємо внічию. Якщо забути про те, що ми вигравали 2:0, то загалом результат для мене є очікуваним. Просто завжди прикро упускати таку перемогу, коли ти розумієш, що був здатний на більше.


Ilieski: Вірив у перемогу нашої команди, бо не вважаю Україну топ-збірною, але не очікував, що ми заб'ємо два голи вже у першому таймі! Адже могли забивати більше. Україна явно не була готова до такої гри. Навіть не знаю, що сталося у другому таймі.


Branimir: Україна грала погано. Дуже погано. Македонія грала добре. Не хочу лаяти команду після такої гри. Розумію, що так склалися обставини. Грали добре, створювали моменти, стримували суперника, але пропустили три удари із трьох. Таке буває нечасто у футболі, але буває. На жаль, цього разу Македонія програла.


Dimcee: Не можу сказати, що Україна грала добре. Не можу виділити нікого у цій команді. Певною мірою можна відзначити Мудрика. Він віддав дві гольові передачі. Наші гравці не змогли навіть утрьох утримати його. Достатньо було кілька разів його відпустити, як він вирішив результат матчу.


Ljupche: Україні це не допоможе у боротьбі за перші два місця. Але й нам вони завадили. Якщо чесно, то обидві команди занадто слабкі для Євро. Інша річ, що й рівень турніру на груповому етапі вже не той, що раніше. Дякуємо за це УЄФА.


Bosko: Україна грала у жорсткий і навіть брутальний футбол, постійно провокувала нас і мені здається, що це подіяло. Навіть після фінального свистка ми побачили чергове розбирання. Хтось комусь щось сказав, і почали з'ясовувати стосунки. Нам потрібно було зберігати спокій, тоді ми змогли б утримати перемогу.


Dragan: Думаю, що матч із Німеччиною змусив українців повірити у свою силу. Але німці ходили пішки і не особливо прагнули виграти за всяку ціну. Це був контрольний матч та ще й зіграний для підтримки України. Напевно, українці думали, що якщо вони забили Німеччині три голи, то матч із Північною Македонією для них взагалі буде прогулянкою.


Kovic: Усі ці емоції під час та після матчу – це було зайве. Українці досягли свого, наш футболіст був вилучений, що допомогло Україні вирвати перемогу. Це мені нагадує аргентинський чи італійський стиль, футболісти з цих країн люблять провокувати суперників та виводити їх із себе. У такий спосіб вони руйнують гру інших команд, а потім забивають голи.


Bebrat: Чергове розчарування. Матч із Мальтою був складним і не особливо видовищним, але там хоч би виграли. А тут знову вигравали 2:0, але примудрилися програти 2:3. У команди явно якісь проблеми з характером та мотивацією. Не можна дозволяти супернику рятувати такі матчі.


Smilkov: Україна грала гірше, але виграла. Якесь дивовижне везіння. Майже за всіма показниками Македонія грала краще, але в результаті поразка та прощання з усіма мріями про друге місце.


Manev: Україна має 3 удари в площину воріт і три голи. Якби це була Іспанія чи Аргентина, то я сказав би, що в українців дуже високий рівень майстерності. Але так як ми говоримо про Україну, то тут швидше можна говорити про везіння. Шкода, ми були кращими і повинні були вигравати.


Zvezdan: Таке відчуття, що у двох таймах ми побачили два зовсім різні матчі. У першому таймі Македонія могла виграти 3:0 чи 4:0. Ми не дали українцям нічого створити, діяли спокійно та впевнено. У другому таймі українці надто легко доходили до нашого штрафного майданчика та створювали моменти. Немов у них вийшла зовсім інша команда, набагато сильніша і впевненіша у своїх силах. Ми ж чомусь почали рідко ходити в атаку і намагалися втримати перемогу. Але все одно 2:3 – це несправедливий результат.

Как говорил Лобановский: "Результат на табло".