16 червня 2023 15:42

Віталій МИКОЛЕНКО: "Ми вже грали з македонцями – було дуже важко, зараз треба вигравати"

Гравець збірної України та англійського "Евертона" Віталій Миколенко розповів, як "синьо-жовті" готуються до гри проти Північної Македонії:


"Треба вигравати і виконувати завдання. Тренерський штаб сказав, що це буде зовсім інша гра. Команда це розуміє. З Німеччиною ми грали спаринг, це топ-збірна. Зараз у нас кваліфікація, треба три залікових пункти, треба вигравати".


"Ми вже грали з Північною Македонією два роки тому на ЄВРО. У першому таймі наче все було добре, а потім було дуже важко, я пам'ятаю цю гру. Легко не буде. У них є декілька технічних гравців, які можуть віддати передачу, можуть забити гол. У них доволі хороша оборона, тому треба буде її розкривати, при цьому зіграти на нуль позаду самим".


"Я вже казав, що я насолоджуюся знаходженням у збірній кожен день. Кожен день вчусь чомусь, нова тактика. І нові завдання переді мною особисто стоять, і перед командою".


"Чи найдобріший я у команді, хто постійно дає інтерв'ю? Ні, просто немає людини, яка проситься давати інтерв'ю, це Олександр Караваєв. Краще за інших це роблять Зінченко або Ярмоленко, вони дають інтерв'ю і англійською, і українською. Чи даю я інтерв'ю англійською? Важко це так назвати, скоріше, б'юсь. What? Macedonia? Say again, please. My opinion? It’s a very strong team, but I think we will beat them [Що? Македонія? Повтори, будь ласка. Яка моя думка? Це дуже сильна команда, але я думаю, що ми їх переможемо]".