15 червня 2023 23:27

"Це найкращий момент того часу": колишній власник європейського клубу згадав про Луческу та його дружину

Колишній власник Рапіда з Бухареста Джордж Копос згадав історію про те, як йому вдалося переманити Мірчу Луческу з міланського Інтера назад до Румунії.


Мірча Луческу вперше очолив Рапід влітку 1997-го року та пропрацював у ньому до листопада місяця. Після цього румунський фахівець очолив Інтер, де затримався на три місяці до березня 1999 року. Далі нинішній тренер Динамо знову повернувся до Рапіду.


Джордж Копос, згадуючи свій період у Рапіді, виділив історію, в якій він розповів, як умовляв Луческу повернутися до Бухаресту.

«Найкращий момент за мій час у Рапіді? Немає жодних сумнівів – це повернення Мірчі Луческу до Румунії! Я досі пам'ятаю його квартиру в Мілані та серветки, на яких ми поставили підписи під цим почесним зобов'язанням для нас та для румунського футболу».


Також колишній власник Рапіда наголосив на дружині Луческу, яка допомогла йому повернути на батьківщину тепер уже тренера Динамо.


«Я безмежно вдячний за всі великої леді Нелі Луческу (дружина Мірчі Луческу, – прим.), унікальній, чудовій та особливій жінці», – сказав Копос в інтерв'ю ProSport.