14 червня 2023 17:07

MEGOGO та "Суспільне" покажуть матч Північна Македонія – Україна у відборі на Євро-2024

Вже 16-го червня відбудеться довгоочікуваний другий поєдинок Національної збірної України у кваліфікації на Євро-2024. Переглянути його можна, як і раніше: на MEGOGO, який є офіційним мовником відбіркового циклу, та на місцевих каналах Суспільного Мовлення.


MEGOGO транслюватиме матч в інтернеті ексклюзивно на інтерактивному каналі «MEGOGO Футбол Перший» та у розділі «Спорт». Матчі будуть доступні за передплатами «Максимальна», «Спорт» або «Оптимальна».

Також переглянути ефіри можна на місцевих телеканалах Суспільного Мовлення (наприклад, Суспільне Київ, Суспільне Дніпро, Суспільне Тернопіль тощо) у цифровому ефірі T2 та кабельних мережах та IPTV (крім OTT*).

Так, у пʼятницю, 16 червня о 21:45 зіграють збірні Північної Македонії та України. Коментаторами на обох платформах виступлять Володимир Кобельков і Віталій Кравченко.

Передматчева студія на MEGOGO почнеться о 20:30. До ведучих Олександри Кучеренко і Артема Панченко доєднається екс-футболіст збірної України і головний тренер футбольного клубу «Епіцентр» Сергій Нагорняк і комік, актор студії МАМАХОХОТАЛА та ведучий шоу «Небезпечна передача» на платформі YouTube Олег Маслюк.

*Трансляція місцевих телеканалів Суспільного Мовлення на ОТТ-сервісах, які не мають прав на показ відбіркового циклу на Чемпіонат Європи 2024 року, буде обмежена. Також трансляція буде обмежена на супутниковому телеканалі Суспільне Ужгород.