14 червня 2023 14:55

Лукаку відхилив пропозицію із Саудівської Аравії на 25 млн євро на рік. Він хоче залишитися в "Інтері"

Ромелу Лукаку відхилив пропозицію із Саудівської Аравії, він хоче залишитися в «Інтері».


Як пише La Gazzetta dello Sport, наступного сезону «Інтер» хоче боротися за скудетто. Президент клубу Стівен Чжан повідомив Сімоне Індзагі, що задоволений його роботою. Тренер у відповідь попросив посилити команду у кожній зоні.


Індзагі попросив керівництво "Інтера" зробити все можливе, щоб зберегти Ромелу Лукаку. Крім того, він хоче, щоб у команді залишилися Франческо Ачербі та Стефан де Врей. Щодо майбутнього Ачербі тренер отримав усі гарантії, а де Врей найближчими днями продовжить контракт до 2025 року.


Незабаром керівництво «Інтера» зустрінеться із представниками «Челсі», щоб обговорити майбутнє Лукаку. Зустріч із «Аль-Хілалем» у Парижі відвідав не юрист чи представник гравця, а посередник. Ромелу запропонували контракт на 25 млн. євро за сезон, але форвард відмовився від переходу в саудівський клуб. Він хоче грати за «Інтер» і чекає на дії з боку клубу.


«Інтер» та «Челсі» обговорять майбутнє не лише Лукаку, а й багатьох інших гравців. Це Андре Онана та Дензел Думфріс, які цікаві лондонцям, і Каліду Кулібалі, Сесар Аспілікета, Трево Чалоба, Рубен Лофтус-Чік та Каллум Хадсон-Одої, які цікаві «Інтеру».

Індзаги та керівництво «Інтера» вважають Кулібалі ідеальною заміною Мілану Шкріньяру, який близький до переходу до «ПСЖ». Проблемою може стати зарплата захисника – у «Челсі» він отримує майже 10 млн. євро на рік чистими, і «Інтер» не готовий стільки платити. Зазначається, що італійці готові лише на оренду.

Якщо домовитися про перехід чи нову оренду Лукаку вдасться, наступною метою «Інтера» стане центральний півзахисник «Сассуоло» Давід Фраттезі. Представники клубів вже зустрічалися щодо його можливого трансферу. «Інтер» вважає, що лідирує у боротьбі за гравця, і запропонував «Сассуоло» двох молодих гравців: 20-річного півзахисника Джованні Фаббіана, який грав за «Реджину» в оренді, та 22-річного нападника Самуела Мулаттьєрі, який виступав за «Фрозіноне» . Фраттезі оцінено приблизно у 30 млн євро.

З «Інтера», швидше за все, піде Едін Джеко. Крім того, клуб шукає покупців на Хоакіна Корреа. Також покинути команду можуть Робін Гозенс, інтерес до якого виявляє «Вольфсбург», а також Дензел Думфріс та Марцело Брозович. Якщо Гозенс піде з клубу, "Інтер" спробує підписати Карлоса Аугусто з "Монці".