13 червня 2023 11:03

"Циганков поспішає на допомогу". "Жирона" креативно привітала Віктора з дублем у ворота Німеччини – фото у стилі Бетмена

Жирона у своїх соціальних мережах відреагувала на дубль вінгера збірної України Віктора Циганкова, який гравець іспанського клубу оформив у товариському поєдинку з Німеччиною.


Збірна України у виїзному товариському матчі проти Німеччини зіграла у результативну нічию (3:3). Два голи за нашу команду у цьому поєдинку забив Віктор Циганков.

Клуб Віктора Жирона з креативом відреагував на результативність вінгера. Іспанська команда опублікувала фотографію Циганкова, де зробила його супергероєм.

«Перевірено. Щоразу, коли вам потрібно, Циганков поспішає на допомогу!», – говорить повідомлення Жирони у соціальних мережах.



Циганков виявився найкращим гравцем матчу з Німеччиною як за версією статистичного порталу SofaScore, так і на думку українських вболівальників.


У складі Жирони Віктор провів 19 матчів цього сезону, в яких забив три голи і зробив шість асистів.


За збірну України у Віктора 45 виходів, дев'ять голів та чотири асисти.


Після спарингу з німцями на збірну Україну чекають матчі кваліфікації Євро-2024 з Північною Македонією (16 червня) та Мальтою (19 червня).