13 червня 2023 09:36
1

Михайло СМОЛОВИЙ: "Тренерський штаб максимально якісно використав гнучкість та інтелект Циганкова"

Блогер Михайло Смоловий в ефірі нового випуску «ТаТоТаке» поділився враженнями про гру Віктора Циганкова в матчі з Німеччиною (3:3).


– Було максимально несподіваною поява Циганкова разом з Ярмоленком при Мудрику на полі. Це вже формально три вінгери. Раніше неможливо таке було через певну структуру, там важко було щось таке втулити.


Позиція Циганкова другого форварда, під нападником – звична для Циганкова? Сто відсотків. Віддамо належне Реброву, штабу. Вони знали, який з гравців зараз максимально гарячий, який максимально в тонусі та формі, впевнений, лідер своєї команди. Вони використали ось ці його переваги та якості.


Можливо, якби Циганкова закрили на фланзі, то ми б не побачили того, що побачили. Тому треба говорити, що тренерський штаб максимально якісно саме цю концепцію навколо Циганкова, його гнучкість та інтелект, використали максимально. За це респект штабу, це неймовірно круто бачити після матчів УПЛ щось схоже.

Я стал регулярно смотреть Жирону и,что меня удивило,что Витя регулярно подавал штрафные с левого(!!!) края и даже были голы с этих подач! В Динамо я такого не видал!!!