11 червня 2023 17:53

Андрій ЯРМОЛЕНКО: "Повернення до "Динамо"? Все дізнаєтеся після матчів збірних"

Капітан збірної України Андрій Ярмоленко на прес-конференції перед товариським матчем з Німеччиною відповів на питання журналістів.


– Ми всі знаємо, що відбувається в Україні. Чи можливо мати позитивні емоції та думки на футбольний матч?


–Я також хочу сказати дякую німецькій владі, німецьким людям, які допомагають українцям. Щодо футболу, то, звичайно, це складно до гравців. Але ми повинна залишатися сильними, бо ми –українці. Ми повинні грати футбол для наших фанів та людей, щоб даватися їм позитив.


– Збірна України ніколи не перемагала Німеччину в своїй історії. Як ви вважаєте, за рахунок чого збірна України може вдало зіграти завтра і що може протиставити?


– Я думаю, що ми запропонуємо їм дисципліну в нашому виконанні та самовіддачу. Вважаю, що такі фактори грають велику роль у футболі. Звичайно, статистика не на нашу користь, але все трапляється вперше. Завтра вийдемо на футбольне поле, рахунок буде 0:0, і побачимо, хто буде сильніший. Ми нікого не боїмося і всіх поважаємо. Ми знаємо свої сильні якості. Найголовніше – виконати те, про що домовимося на теорії, про що буде просити головний тренер. І тоді я впевнений, що в нас буде позитивний результат і покажемо якісну гру.


– Андрію, як щодо вашого майбутнього. Ви можете повернутися до «Динамо»?


–Я не знаю. Ми побачимо, тому що зараз я маю один місяць в контракту в «Аль-Айні» і я поважаю його. Зараз я просто сконцернтований на виступах за національну збірну. Ви дізнаєтеся все після матчів збірних.