8 червня 2023 10:21

Тренер чемпіона Румунії звертався до Луческу за допомогою у посиленні команди

Клуб Фарул вперше за 103 роки свого існування став чемпіоном Румунії. Команда під керівництвом легендарного Георге Хаджі вже розпочала підготовку до кваліфікації Ліги чемпіонів.


Головний тренер Фарула Георге Хаджі хоче вивести команду на новий рівень. Що б це значило? Перший крок – це груповий етап єврокубків у сезоні 2023/24, і щоб туди потрапити потрібно посилити склад гравцями з-за меж Румунії.

ProSport дізнався про план, на який розраховує Хаджі для досягнення цієї мети. З одного боку, тренер хоче піти бразильським шляхом, на зразок Мірчі Луческу в донецькому Шахтарі.

З іншого боку, за допомогою агента він намагається залучити до Констанци гравців інших національностей, а не раніше згаданих південноамериканців, які піднімуть рівень команди, щоб у майбутньому сезоні вдало виступити у єврокубках.

Мета Хаджі націлена на групи змагань, будь то Ліга чемпіонів, Ліга Європи або Ліга конференцій.

"Ми хочемо привести бразильців, ми хочемо їх взяти!" – сказав тренер Фарула виданню Orange Sport.

ProSport стало відомо, що Хаджі вже зв'язувався з Луческу, щоб попросити його допомогти з агентами, з якими Містер працював у минулому. Хаджі хоче за тими ж принципами привезти південноамериканських футболістів до Констанци.


Луческу пробув у донецькому Шахтарі 12 років, за які він виграв безліч трофеїв і водночас подарував західному футболу багато якісних футболістів.

"Ринок Бразилії невичерпний, він сповнений великих талантів. Ми збудували донецьку гру навколо них. Разом із ними ми створили найкращу команду Східної Європи, ми – бразильці континенту", – заявив Луческу 10 років тому в інтерв'ю France Football.

Нинішній тренер київського Динамо мав багато бразильців в Україні. З них багато хто перейшов за великі гроші в інші клуби.