8 червня 2023 09:34

Кривцов допоміг "Інтеру" Маямі вийти у півфінал Кубка США: команда здобула першу перемогу після звільнення Невілла

Український півзахисник Сергій Кривцов долучився до тріумфу своєї команди у кубковому турнірі після тривалої серії невдач.


США, Кубок, 1/4 фіналу

Бірмінгем – Інтер Маямі – 0:1

Гол: Стефанеллі, 56


Інтер Маямі у піднесеному настрої підходив до кубкового протистояння з Бірмінгемом. За декілька годин до матчу легендарний Ліонель Мессі оголосив про рішення перейти у клуб Девіда Бекхема, що викликало небувалий ажіотаж за океаном. Звістка окрилила команду Сергія Кривцов після низки поразок і команда виборола путівку у півфінал.

Для тріумфу вистачило єдиного гола, забитого по перерві. Після низки передач м'яч потрапив до Корентена на правому фланзі, той прострілив в район одинадцятиметрової позначки, а Мартінес спробував замкнути "ударом скорпіона". Спроба не вдалась, але за партнера виправився Стефанеллі, який легко переправив круглого у сітку. До слова, ця перемога перервала триматчеву безвиграшну серію Інтера.

Український захисник Сергій Кривцов вийшов зі старту і провів на полі весь матч. За свою гру він отримав від статистичного порталу SofaScore оцінку 7,5, що стала третьою в команді. Наш співвітчизник протягом поєдинку зробив 62 доторки до м'яча, віддав дві філігранні довгі передачі з трьох, один раз виграв боротьбу за позицію, здійснив одне перехоплення, три блокування та чотири виноси м'яча, а точність його передач становила 94%. Нагадаємо, Кривцов у поточному сезоні провів за американський клуб 16 матчів у всіх турнірах, в яких забив 1 гол.