7 червня 2023 22:27

Що чекає на Яремчука? Новий головний тренер "Брюгге" визначив долю форварда збірної України

Новий головний тренер бельгійського Брюгге Ронні Дейла наступного сезону розраховує на нападника національної збірної України Романа Яремчука.


Роман Яремчук перейшов у Брюгге із Бенфіки у серпні минулого року. Український форвард отримував недостатньо ігрової практики у бельгійській команді при колишніх наставниках – Карлі Хофкенсі, Скотті Паркері та Ріці Де Мілі.

У травні бельгійський клуб офіційно оголосив про призначення норвезького фахівця Ронні Дейлі на посаду головного тренера.

Новий наставник Брюгге наступного сезону розраховує на Яремчука та приготував для нього план дій. Про це повідомив бельгійський сайт HLN.

Раніше ми повідомляли про конфлікт Романа зі спортивним директором бельгійського клубу Вінсентом Маннартом, через який український форвард міг бути виставлений на трансфер.

Яремчук отримав травму і не допоможе національній збірній України у найближчих матчах відбору на Євро-2024 проти Північної Македонії (16 червня) та Мальти (19 червня).


27-річний Яремчук зіграв за Брюгге минулого сезону 27 матчів, у яких забив два голи і зробив три результативні передачі.

Контракт українського форварда з бельгійським клубом діє до червня 2026 року.

Брюгге посів четверте місце у чемпіонаті Бельгії та зіграє у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій.