7 червня 2023 20:33

"Існує небезпека заподіяння йому шкоди". Екс-форвард "Динамо" зі скандалом розірвав свій контракт

Екс-форвард Динамо та Шахтаря Жуніор Мораєс, який до останнього часу виступав за Корінтіанс, розірвав контракт із бразильським клубом через рішення Трудового суду.


Нападник Корінтіанса Жуніор Мораєс через суд досяг розриву контракту з клубом. Коринтіанс ще має право оскаржити вирок. Угода між сторонами була розрахована до кінця 2023 року.

Футболіст подав позов про розрив зв'язку з клубом, стверджуючи, що йому винні гроші за іміджеві права за 11 місяців. Йдеться про суму 3,8 мільйона реалів (трохи більше 720 тисяч євро).

Після цього менеджер Корінтіанса Алессандро Нуньєс заявив, що Мораєс – брехун і боягуз, і вибачився перед уболівальниками за те, що запросив нападаючого.


Сукупність цих чинників призвела до задоволенню позову Мораеса про розірвання контракту суддею Віктором Сілвою. Більше того, футболіст хоче отримати і компенсацію за моральну шкоду.

«За коментарями, розміщеними на різних порталах новин та в соціальних мережах, можна побачити зіпсовані відносини між гравцем і вболівальниками. Існує небезпека заподіяння йому шкоди щодо фізичної недоторканності та психічного здоров'я Мораеса», – цитує суддю видання Globo.

Нагадаємо, що ще в травні Мораєса було відсторонено від першої команди у зв'язку з конфліктом з менеджментом клубу.